Sista dagen för den här gången men inte sista åket. Än… Spelar ingen roll hur länge man har bokat. Det är alltid för kort tid. För få skiddagar. Engelberg levererar verkligen så man tröttnar inte.
På förmiddagen får vi åka i fin snö och vi söker nya linjer. Vi tar lärdom av det Tobias har lärt oss och nu kan vi skörda frukten.
Efter alla freerideåk i Steinberg börjar kroppen skrika efter mer energi. Något som man lyssnar till.
Vi träffas uppe på Bergrestaurangen vid Trubsee och äter lunch. Plötsligt flödar solen över terassen så vi tar kaffe på maten där ute. Här brukar vara smockfullt med folk fina dagar. Idag har schweizarna gått tillbaka till jobbet efter helgerna så det är gott om plats. Det gör inte oss något.
Tänk att vi fortfarande hittar så mycket puder när det inte har kommit några större mängder snö på många dagar.
Den här gången hyrde vi lägenhet alla nätter utom två eftersom vi förlängde semestern. Att bo i lägenhet är ett bra sätt att få ner totalkostnaden om man vill fixa käk själv. Tänk då på att boka långt i förväg för de försvinner snabbt. Man ska dock ha i åtanke att råvarorna är bra mycket dyrare här. Det blev inte oxfilè på nyårsafton för 1000:-/kg utan bara kycklingfilè för 340:-/ kg.
Nu har vi käkat kvällsmat på Ski Lodgen, sagt hej då till dem vi känner och packat bilen för att kunna rulla norrut tidigt i ottan.